Megjelent a Factory Edge!!!

Az idei Perspektíva rendezvényen mutatta be a graphIT Kft. a legújabb termékét a Factory Edge szoftvert, amely a Solid Edge rendszerre ráépülve egy gyártervező szoftvermegoldás. A Factory Edge akár 80%-kal csökkenti a gyártósorok, layoutok, csarnokok, és sortelepítési és átrendezési projektek időszükségletét. Több, mint 100 parametrikus gyártelemet tartalmaz, és olyan egyedülálló funkciók találhatók meg benne, mint például a gyárban körbesétálás, vagy a konvejor elemek intelligens illesztése, és kapcsolódó konvejorpályák együttes átméretezése. A Solid Edge beépített funkcióival kiegészülve (renderelés, rajzkészítés, darabjegyzék kezelés, stb.) a Factory Edge egy könnyen megfizethető, gyorsan megtérülő megoldás a hazai és nemzetközi felhasználóknak.

Factory-Edge-pic4
Több, mint 100 beépített, intelligens, parametrikus gyárelem
Factory-Edge-pic2
Virtuális séta a gyárban

Emellett a Factory Edge segít a kisebb cégeknek a digitális gyártás bevezetésében. A Plant Simulation rendszerrel intelligens kapcsolat révén a Factory Edge gyármodellekről 3D anyagáram szimuláció készíthető. A Factory Edge modellek emellett felhasználhatók pl. RobotExpert felhasználóknak is a robotcellák gyors modellezésére, és különböző tervváltozatok kialakítására.

A Factory Edge az év végéig egyedülálló akció keretében vásárolható meg, akár Solid Edge rendszerrel együtt is. A Factory Edge magyar, angol és német nyelven érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s